QUI SOC

 

SOC NÚRIA FARRÀS

El meu nom és Núria Farràs, tinc 43 anys i soc una entusiasta de la lectura i de l’escriptura.

Quan era petita la meva mare em feia llegir cada dia perquè, tot i que la meva comprensió lectora era excel·lent, la meva velocitat de lectura era nefasta, i em costava moltíssim unir les lletres formant sons. Paradoxalment, la meva imaginació a l’hora de crear històries no tenia aturador, i aprofitava les estones fins que m’adormia i els viatges en cotxe per inventar-me històries que duraven dies i dies, i que reprenia quan tenia un moment lliure.

Als 14 anys vaig rebre el millor regal de la meva vida, el meu primer diari, en el qual m’explicava a mi mateixa els meus sentiments, reflexions, observacions, desitjos, i també les idees per a novel·les, els personatges de les meves històries, i la meva intenció de ser escriptora i viure immersa en el món de les lletres.

Després d’estudiar Comunicació Audiovisual i treballar en feines d’allò més diverses, que van anar des de càmera de televisió a professora, auxiliar de biblioteconomia i botiguera, vaig retornar a la meva passió que, en el fons, no havia deixat mai: escriure i llegir, llegir i escriure, i vaig cursar estudis de Lectora Professional i de Correctora d’estil.

He escrit articles sobre cinema, he publicat reportatges en revistes infantils, he participat en un parell de llibres d’autoria col·lectiva i, actualment, dirigeixo, edito i corregeixo una revista cultural local, Amíndola, llegeixo originals per a editorials i en faig informes de lectura, faig correccions i traduccions de textos, escric articles i he acabat la meva primera novel·la.

que et puc oferir

Escric per a particulars i empreses, assesoro escriptors, escric per al mon editorial, articles per a blogs, per apps, memòries per a empreses, i ¡faig llibres!

Vols veure algunes de les coses que he fet en els últims temps?.

  • Escriptura
  • Assesoria lingüística
  • Assesoria literària
  • Informes de lectura

Parlem?