comunicació i xarxes

Portar les xarxes socials personals o d’un negoci requereix d’una dedicació en temps i en esforç que de vegades resulta difícil d’assumir. Per no parlar de la creació de contingut, la planificació de la comunicació o la constància de publicar a les diverses xarxes socials. Necessites algú que faci per a tu un pla de comunicació i publiqui els articles o missatges del teu negoci? 

Les xarxes socials com Instagram, Twitter i Facebook no serveixen tant per crear nous clients com per fer que qui busca informació sobre la teva empresa o les persones que ja tens com a clients rebin recordatoris del producte o del servei que ofereixes.

Instagram: per a negocis, entitats o autors que tinguin una part visual atractiva. Acompanyant el text breu que complementarà la fotografia s’hi pot incloure l’enllaç cap al web.

Twitter: per a negocis, entitats o autors que vulguin emetre missatges curts per cridar l’atenció cap a continguts web.

Facebook: per a negocis, entitats o persones que vulguin enviar als seus amics de Facebook informació breu i una imatge relacionada amb el tema tractat. També s’hi pot incloure un enllaç cap al web.

Web i blog: per a negocis, entitats o autors que vulguin tenir un aparador virtual fix (web) i generar contingut de manera continuada per oferir un valor afegit als seus clients actuals o futurs. El nou contingut s’inclourà en l’apartat de blog del web.

Per portar les xarxes socials d’una manera efectiva, cal crear un calendari d’actuació i decidir sobre quins temes es vol publicar al blog. El calendari ha de ser realista i efectiu.

 

Si això és el que estàs buscant, posa’t en contacte amb Escriureipublicar.

Tens preguntes? Tens algun dubte?